În data de 23 aprilie 2014 a avut loc, la restaurantul “PRESTIGE” din Zalău, Conferința anuală a filialei Sălaj a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I., la care au luat parte, ca invitați, domnii Ioan Baican – subprefect, Radu Căpâlnașiu – primarul municipiului, comisar șef Iosif Ghiurca – inspectorul șef al poliției județene, lt.col. Lucian Smetcas – adjunctul inspectoratului județean de jandarmi și lt.col Adrian Dobocan – adjunctul inspectoratului județean pentru situații de urgență.

Conferinta a analizat și aprobat activitatea, inclusiv de ordin financiar, desfășurată de Comitetul și Biroul Executiv ale filialei în anul 2013 și programul de activități pentru anul 2014. De asemenea, participanții la conferință au aprobat în unanimitate mărirea cotizației de membru la 50 lei anual pentru subofițeri, 60 lei ofițerii inferiori și 70 lei anual ofițerii superiori,  ceea ce va permite oferirea unor ajutoare familiilor celor decedați, depunerea de coroane și suportarea altor cheltuieli.

Invitații prezenți la conferință au apreciat activitatea desfășurată de membrii filialei și au promis sprijinirea în continuare a conducerii acesteia, în vederea atingerii obiectivelor statutare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.