La data de 15 mai 2014 a fost depus, la Judecătoria Sectorului 5 București, dosarul cu modificările aduse Statutului Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I., aporbate de către delegații la Conferința Națională Extraordinară a Asociației, desfășurată în data de 7 noiembrie 2013. Dosarul a fost înregistrat sub nr. 12750/302/2014.

În data de 5 iunie 2014, dată care corespunde în mod fericit cu Ziua Asociației, Completul pentru persoane juridice al judecătoriei sectorului 5 a admis cererea Asociației, reprezentată prin președintele acesteia, general-locotenent (r.) dr. Ioan Hurdubaie, a luat act de modificările aduse Actului Constitutiv și Statutului Asociației și a dispus înscrierea acestor modificări în registrul special al instanței.

După rămânerea definitivă a deciziei instanței, Consiliul Executiv al Asociației va lua măsuri pentru tipărirea Statutului, în forma sa modificată, și trimiterea acestuia la toate filialele județene, pentru punerea în aplicare a noilor prevederi.

Consiliul Executiv al A.N.C.M.R.R. din M.A.I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.