În conformitate cu prevederile Protocolului de cooperare dintre A.N.C.M.R.R. și Inspectoratul General al Poliției Române, la invitația inspectorului general al Poliției Române, domnul chestor general Petre TOBĂ, în data de 19 mai a.c., președintele  Asociației Naționale, general (r.) dr. Ioan HURDUBAIE,  a luat parte la deschiderea oficială a celei de-a 43-a Conferințe regionale europene a O.I.P.C. – INTERPOL, festivitate care a avut loc în prezența domnului Gabriel OPREA, viceprim-ministru pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne.

Cu această ocazie, președintele A.N.C.M.R.R. s-a întâlnit cu secretarul general INTERPOL, domnul JURGEN STOCK, pe care l-a felicitat pentru alegerea sa în această înaltă funcție și căruia i-a oferit o Diplomă de excelență pentru contribuția sa la dezvoltarea cooperării polițienești internaționale în folosul tuturor cetățenilor din cele 190 state membre ale Organizației.

La rândul său, secretarul general INTERPOL a adresat membrilor A.N.C.M.R.R., mulți dintre aceștia participanți la acțiuni de cooperare polițienească internațională,  mulțumiri pentru diploma acordată și urările sale de sănătate și prosperitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.