La invitaţia domnului colonel Dumitru Cîrjan, comandantul Şcolii de Subofiţeri de Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica,, din Drăgăşani, vineri 6 noiembrie 2015, într-o zi senină de toamnă târzie, 15 membri ai Asociaţei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din M.A.I. – Sucursala Câmpulung a filialei Argeș, au participat la ceremonialul depunerii juramantului militar de către elevii anului I ai acestei prestigioase instituţii de învăţământ militar.

La sosire,  poliţiştii şi jandarmii pensionari au fost întâmpinaţi cu amabilitate de către dl.lt.col. Adrian Niţu care, după urările de bun venit şi prezentarea instituţiei, i-a condus prin unitate, însoţindu-i și la o vizită a poligonului de trageri cu pistolul, dotat cu ultimele noutăţi in materie.

La începerea ceremonialului depunerii jurămăntului militar,  rezerviștii noștri au fost invitaţi la tribună, alături de reprezentanţii M.A.I., I.G.J.R., organelor administraţiei locale și directori ai instituţiilor de învăţământ din municipiul Drăgăşani.

După defilarea promoţiei de elevi, moment apreciat cu aplauze de către toţi participanţii, a urmat o masă festivă la popota instituţiei, prilej cu care au fost întreţinute discuţii emoţionante, despre momente din viaţa şcolii şi nu numai.

Delegația sucursalei a fost condusă de președintele acesteia, domnul colonel (r.) Gheorghe Malea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.