În data de 21 decembrie 2015, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc o întâlnire a conducerii acestei instituţii, în frunte cu ministrul afacerilor interne, domnul Petre Tobă, cu conducerile Asociaţiei Naţionale a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din M.A.I. şi Asociaţiei Veteranilor de Război din M.A.I.

Cu această ocazie, reprezentanţii rezerviştilor şi veteranilor de război au fost felicitaţi de către ministru şi colegii săi din conducerea M.A.I. care au transmis, tuturor membrilor celor două asociaţii, urări de sănătate, pace şi prosperitate pentru anul care vine. La rândul lor, rezerviştii şi veteranii au transmis conducerii M.A.I. şi tuturor cadrelor active cele mai bune gânduri de sănătate, realizări şi succese în misiunea lor de asigurare a liniştii şi siguranţei cetăţenilor.

Întâlnirea a fost marcată şi de un frumos spectacol de colinde şi obiceiuri tradiţionale româneşti de Crăciun, oferit de artiştii Ansamblului Artistic Ciocârlia.

One thought on “Recunoștință și respect pentru o carieră în slujba patriei!

  1. Am onoarea sa va salut . Cred ca d-l ministru ar putea „sugera” sefilor structurilor judetene sa initieze astfel de intalniri si la acest nivel.Nu ca noi rezervistii nu am avea asemenea intentii dar este atat de greu sa nu-i gasim ocupati pe decidenti incat suntem deseori obligati sa renuntam.In rest, sa auzim numai de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.