În realizarea obiectivelor Programului de activități pe anul 2016, din inițiativa președintelui, domnul colonel Zachei Ceoarec, un grup de peste 35 membri ai filialei “Andrei Mureșanu” Bistrița-Năsăud, a efectuat, înperioada 21–22 iunie 2016, o excursie pe raza județelor Harghita, Neamț și Suceava.

Au fost vizitate obiective turistice, culturale și de religie ortodoxă din cele trei județe, respectiv: Lacul Roșu, Cheile Bicazului, Lacul Bicaz cu o croazieră pe acesta, Piatra Neamț – plimbare cu telegondola, Casa memorială Ion Creangă din Humulești, precum și mânăstirile Agapia, Văratec, Neamțului, Humorului și Voroneț.

Excursia  a constituit  un prilej de îmbogățire a cunoștințelor personale în legătură cu aceste obiective, precum și unul minunat de socializare, baza realizării și în viitor a unor alte asemenea activități recreative.

Excursia s-a încheiat cu un entuziasm general și, în același timp, cu regretul că s-a terminat atât de repede. În acest sens ne-a consolat unul dintre colegii participanți spunându-ne:“…dragilor, tot ce-I frumos se termină foarte repede”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.