Consiliul Executiv al Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne anunță, cu nemărginită durere și adâncă întristare, încetarea neașteptată și bruscă din viață, în dimineața zilei de 12 iulie 2016, a domnului general de brigadă (în retragere) JORJ BULAI, membru al Colegiului Central, prim-vicepreședinte al ANCMRR-MAI, camarad de o mare și aleasă calitate, sufletist, altruist și devotat profund cauzei apărării drepturilor și intereselor legitime ale pensionarilor militari.

A plecat dintre noi, pentru totdeauna, un om deosebit de apreciat și iubit de toți cei care l-au cunoscut, modest, săritor pentru cei aflați în nevoie, gata oricând să-și ajute aproapele și să facă tot ce-i stătea în putere pentru colegi și prieteni.

În aceste momente de grea cumpănă, toți membrii Consiliului Executiv suntem alături de familia îndoliată și de toți cei afectați de această pierdere grea și neașteptată, cărora le dorim să treacă cu bine peste dureroasa încercare la care suntem supuși cu toții.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!

7 thoughts on “Decesul gl. bg. (r) Jorj BULAI

 1. Cu uimire si mare tristete am aflat de decesul in urma unui accident de circulatie a gl. de bg. (rtg) Jorj Bulai, om de o mare si aleasa calitate, iubit de colegi si subordonati.
  Sincere condoleante familiei
  Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihnesca
  Col (rtg) Eugen Negrea

 2. Si Filiala Constanta a ANCMRR din MAI isi exprima pe aceasta cale durerea si intristarea fata de decesul pe neasteptate al colegului si prietenului nostru dul gl bg JORJ BULAI si suntem alaturi de familia indoliata si cei dragi. Dumnezeu sa-l odihneasca. Dorim sa cunoastem si noi unde si cand are loc inhumarea ptr. atrmite o delegatie cu o coroana si condoleantele noastre.
  Presedintele Filialei Constanta Buzescu Marin

 3. Păcat. S-a dus un mare OM. Dumnezeu să-l odihnească.
  Colegii din Filiala Covasna sunt alături de familia indoliată şi îi transmitem sincere condoleanţe
  Preşedinte filială
  Col ( r ), in. Ivan Nicolae

 4. Membri Filialei Brasov au aflat cu tristete despre tragicul accident in care si-a pierdut viata Dl.Gl.Bg.JORJ BULAI,camarad,ofiter de inalta tinuta profesionala si morala.Ne exprimam profundul regret pentru greaua pierdere suferita de Asociatia noastra si transmitem sincere condoleante familiei indoliate.
  Dumnezeu sa-l odihnesca!

  Presedinte Filiala Brasov,Col(r)Traian Darlau

 5. Colegi din promotia anului 1960 a Scoli de Ofiteri M.A.I.anunta cu profund regret trecerea prematura in nefiinta a colegului nostru General de Brigada Bulai Jorj membru al Colegiului Central, prim vicepresedinte al A.N.C.M.R.R. din M.A.I . In aceste momente triste si de profunda durere transmitem sincere condoleante familiei indoliate .Dumnezeu s-al odihneasca in pace Presedintele A.N.C.M.R.R. din M.A.I Filiala Teleorman Col.(R) STANCIU ION

 6. Desi cu oarecare intarziere si rezervistii maramureseni isi exprima regretul disparitiei premature a primvicepresedintelui ANCMRR din MAI,g-ral de brigada(r) JORJ BULAI si transmit sincere condoleante familiei cat si colectivului de rezervisti din care a facut parte.Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.Filiala ,,PINTEA VITEAZU”Maramures Presedinte Col.(R) CETERCHI IOAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.