În perioada 2-6 aprilie 2017, conducerea filialei Constanţa a A.N.C.M.R.R. din M.A.I., în frunte cu preşedintele acesteia, domnul colonel (r.) Marin Buzescu,  a organizat o excursie – minivacanţă la Braşov, la care au luat parte un număr de 24 membri ai filialei.

Cazarea participanţilor s-a realizat la hotelul Excelsior al M.A.I., iar pentru buna desfăşurare a tuturor activităţilor planificate, filiala Braşov a Asociaţiei Naţionale a acordat oaspeţilor un sprijin substanţial prin preşedintele acesteia, domnul colonel (r.) Traian Dârlău şi domnul general-maior (r.) Nicolae Neagu.

Cu această ocazie au fost vizitate o serie de obiective turistice din oraşul de la poalele Tâmpei, între care Prima Şcoală Românească, Biserica Neagră, Castelul Bran, Cetatea Râşnov, Rezervaţia urşilor de la Zărneşti, culoarul Rucăr – Bran si altele.

Cum era şi firesc, minivacanţa s-a încheiat cu o minunată seară distractivă, ocazie cu care participanţii de la malul mării şi camarazii de la poalele muntelui au depănat amintiri de neuitat din vremea activităţilor desfăşurate în structurile M.A.I. în urmă cu ani.

2 thoughts on “Camarazii constănțeni în vizită la Brașov

  1. Suntem bucurosi ca am putut da o mana de ajutor camarazilor nostri din Constanta si admiram initiativa lor si numarul mare de participanti.Cuvintele de multumire ne determina sa acordam in continuare sprijin si altor filiale care na solicita.
    Felicitari Constanta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.