În ziua de 27 aprilie 2017 la sediul I.P.J. Prahova, a avut loc conferinta judeţeană anuală a filialei Prahova.

Pe lângă cei 96 rezervişti, membri ai filialei, au mai participat la lucrările conferinţei, suprefectul judeţului, domnul Emil Drăgănescu – sublocotenent în rezervă, membru al filialei, comisar şef Ginel Preda, loctiitor al şefului I.P.J.Prahova şi domnul Vasile Manolescu, vicepreşedinte al Consiliului oamenilor vârstnici din judetul Prahova, precum şi domnul Daniel Savu – fost senator, rezervist.

S-a dat citire mesajelor adresate conferinţei din partea vicepremierului României şi ministru al mediului, doamna Graţiela Leocadia Gavrilescu, şi a preşedintelui A.N.C.M.R.R. din M.A.I. general (rtg.) dr. Ioan Hurdubaie.

Subprefectul judeţului Prahova, domnul Emil Drăgănescu, a înmânat preşedintelui filialei, domnul colonel (rtg.) Ion Zecheru, o Diplomă de onoare din partea prefecturii şi a adresat felicitări tuturor membrilor filialei pentru activitatea desfăşurată.

Au fost înmânate 30 diplome aniversare unor rezervişti care au împlinit vârsta de 90, 80, 70 ani.

Conferinţa s-a încheiat cu câteva reuşite momente de socializare, cu participarea tuturor celor prezenţi.

Membrii prezidiului

Participanții la conferința județeană Prahova

One thought on “Conferința anuală a filialei județene Prahova

  1. Am inteles ca la aceste sedinte participa un grup restrans de persoane care se anunta telefonic intre ele. Ceilalti nu au cunostinta de activitatile desfasurate de aceasta filiala a asociatiei. Nu credeti ca ar trebui sa existe un site sau o pagina de facebook la nivelul filialei Prahova pentru a avea acces la ele cat mai multe cadre in rezerva si in retragere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.