În baza Planului de Acțiune Comună, pe anul 2018, semnat de conducerile Structurilor asociative din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, în data de 21 aprilie 2018, în zona localității Mărășești, reprezentanții Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne au luat parte, cu entuziasm și dăruire, la etapa a doua a proiectului – Parcul Memoriei Naționale “Stejarii României – 100 de ani de istorie și demnitate – RO-MÂNDRIA, coordonat de Consiliul Județean Vrancea.

La această acțiune patriotică Asociația noastră a fost reprezentată de membri ai Consiliului Executiv, în frunte cu președintele A.N.C.M.R.R., precum și membri ai filialelor București și Vrancea.

Conducerea A.N.C.M.R.R. din M.A.I. apreciază  că această acțiune constituie o modalitate sufletească de promovare a tradițiilor și valorilor perene ale Poporului Român, ale componentelor sale militare, a căror istorie se suprapune cu  evoluția istorică și faptele eroice de arme ale tuturor structurilor  Sistemului național de apărare, în diferitele lor forme de organizare, de-a lungul devenirii zbuciumate a Neamului Românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.