Miercuri, 10 aprilie 2019, ora 18:00, iubitorii de literatură din Oradea au fost invitați în Cetatea Oradea, sala „Grota Roșie“, la lansarea cărții „Antologie – Partitura, Ghiveciul și Laurii“, autor plutonier adjutant șef (r) Ștefan Lazăr, membru al filialei noastre.

Alături de Ștefan Lazăr, de la apariția primului volum și până acum, scriitorul Mircea Bradu a apreciat că acest volum este „o antologie la intersecția maximă a gândirii“, aceasta fiindcă aforismul, un enunț concis, expresiv și memorabil, care conține o cugetare, un gând adânc sau o părere cu privire la viață, cu aplicabilitate relativ generală, este extrem de greu de pus pe hârtie.

Mircea Bradu a apreciat aforismele lui Ștefan Lazăr ca fiind „pilule de inteligență și sclipire filosofică“, născute în urma unei „străluminări, ca un fulger care te străbate“.

Volumul camaradului nostru cuprinde peste 8000 de aforisme, adică peste 8000 de idei memorabile, creația a unei singure minți luminate.

Este cel de-al cincilea volum al lui Ștefan Lazăr, după „Gânduri“ (2009), „Similitudini“ (2013), „Circumvoluțiuni“ (2016) și „Potpuriuri“ (2018).

La acest eveniment au participat și un mare număr de colegi și prieteni, membri ai ANCMRR din MAI filiala „Menumorut“ Bihor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.