În data de 4 aprilie 2019, la sediul Inspectoratului de Poliție al județului Timiș, a avut loc conferința anuală a filialei județene a Asociației noastre, eveniment la care au luat parte membrii filialei județene și delegații celor șase sucursale.

Conferința a fost onorată de prezența președintele Consiliului Județean Timiș, domnul Călin Dobra, a inspectorului șef al I.P.J. Timiș, și președinte de onoare al filialei, domnul comisar șef Alin Petecel, a șefilor celorlalte inspectorate județene teritoriale ale M.A.I., precum și a reprezentanților filialelor județene ale asociațiilor rezerviștilor din M.Ap.N. și S.R.I.

Consiliul Executiv al Asociației Naționale a fost reprezentat de domnul gl. (r.) dr. Ioan Hurdubaie, președintele Asociației, și col. (r.) Dragoș Chirică, președintele Comisiei de Cenzori.

Cu această ocazie, dl. gl. (r.) dr. Ioan Hurdubaie – președintele A.N.C.M.R.R. din M.A.I. a acordat diplome de participare unor membri ai filialei și reprezentanților instituțiilor prezenți.

A fost ales noul comitet al filialei, iar ca președinte al filialei Timiș a fost ales domnul col. (r.) Dragoș-Valentin Dumitrașcu.

One thought on “Conferință și alegeri la filiala Timiș

  1. Sunt fericit că, pentru prima dată, am aflat despre acest SITE de unde am reușit de am aflat și câte ceva despre „TIMIȘ”, unde trăiam cu impresia că sunt singurul genist în retragere.
    Am să urmăresc mai des „PUBLICAȚIA” că poate mai aflu câte ceva și despre geniști d-ai mei!…
    Respectuoase salutări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.