În data de marți 2 octombrie 2019 a avut loc adunarea festivă consacrată sărbătoririi Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, eveniment la care a luat parte și domnul Toma Neamțu, președintele Consiliului Național al Persoanelor Vârstnice.

După intonarea Imnului de Stat al României, a luat cuvântul domnul general de brigadă (rtg.) Ion Iancu, președintele filialei București a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. care a prezentat importanța și semnificația Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, precum și măsurile luate la nivel național pentru sărbătorirea acestei zile și pentru ridicarea nivelului de trai al vârstnicilor.

În continuare domnule general (rtg.) dr. Ioan Hurdubaie, președintele A.N.C.M.R.R. din M.A.I., a dat citire Mesajului Primului Ministru, doamna Viorica Dăncilă, transmis cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice tuturor pensionarilor români, iar domnul Toma Neamțu a prezentat Mesajul Președintelui Consiliului Național al Persoanelor Vârstnice adresat celor aflați la vârsta senectuții.

În continuare au fost oferite diplome de onoare, brelocuri și afișe-calendar, membrilor filialei București a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. care au împlinit în acest an frumoasele vârste de 70, 75, 80, 85, 90 și peste 90 ani.

Cei sărbătoriți au asistat apoi la un recital de poezie și umor, prezentat de actrița Doina Ghițescu, precum și la un frumos program artistic susținut de către formația artistică Ciocârlia a Ministerului Afacerilor Interne.

În finalul evenimentului, celor prezenți li s-a oferit un prânz la restaurantul Excelsior al M.A.I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.