În ziua de 23 decembrie 2019 a avut loc un eveniment mult așteptat de camarazii noștri bihoreni, respectiv inaugurarea noului sediu al filialei, situat în comuna Sînmartin, din apropiere de Băile Felix.

Sediul ocupă etajul I al fostului post de poliție din comună, parterul fiind rezervat lucrătorilor de poliție din cadrul Poliției Stațiunii Băile Felix. Spatiul este compus din două birouri, o sală de ședințe, baie, hol, casa scărilor, cu o suprafață totală de 80 mp și o curte betonată cu suprafața de 100 mp. Birourile și sala de ședințe sunt dotate cu mobilier și echipament de birotică noi, cumpărate din fondurile filialei.

La inaugurare au participat domnul chestor de poliție Alin Haniș, șeful I.P.J. Bihor, domnul Cristian Laza, primarul comunei Sînmartin, domnul comisar șef Călin Ciugudean, șeful Poliției Stațiune Băile Felix, domnul inginer Adrian Chiș, sponsorul filialei noastre și membri din conducerea filialei.

După vizitarea sediului cei prezenți la eveniment s-au deplasat în stațiunea Băile Felix la hotelul Anthimos unde a fost organizată întâlnirea de sfârșit de an, la care au participat 27 de persoane, inclusiv conducerea inspectoratului județean de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.