ACCES FACILITAT LA COMPLEX BALNEAR – În cursul lunii iunie 2021, președintele filialei Bihor a ANCMRR din MAI a negociat și convenit cu directorul complexului “Aqua Park President” din Băile Felix, un acord pentru accesul în complex al cadrelor militare în rezervă și în retragere și al soțiilor/soților acestora,  cu o reducere de 50% din prețul biletului de intrare.

Accesul în complex al celor 155 de rezerviști, care s-au înscris deja, se va face pe baza unui tabel care conține numele, seria și numărul actului de identitate și numărul legitimației de membru al filialei.

Complexul dispune de multiple facilități, între care 14 piscine interioare, 6 piscine exterioare, bazin cu valuri, saună, două centre de masaj, plajă cu gazon, șezlonguri, trei baruri, două zone de servire a mesei, etc.

Inițiativa face parte din preocupările conducerii filialei pentru identificarea unor noi posibilități de a veni în sprijinul membrilor pentru îngrijirea în condiții optime a stării de sănătate și petrecerea timpului liber.

DEPUNEREA JURĂMÂNTULUI DE CĂTRE VIITORII FRONTIERIȘTI  –  Vineri, 11 iunie 2021, la Școala de Pregătire a Agenților de Poliție de Frontieră ”Avram Iancu” din Oradea a avut loc festivitatea de depunere a jurământului militar de către cea de a 32-a serie de elevi declarați admiși în urma susținerii examenului din sesiunea martie 2021, respectiv 220 elevi, din care 65 de fete și 155 de băieți.

Ceremonialul a început cu introducerea drapelului de luptă în formație, întâmpinarea oficialităților, prezentarea onorului, salutarea drapelului de luptă și intonarea Imnului de stat. A urmat alocuțiunea directorului școlii, oficierea serviciului religios, depunerea jurământului militar, cuvântul reprezentantului elevilor și alocuțiunile reprezentanților eșalonului superior.

Prezenți la eveniment, secretarul de stat Gabriel Marius Mureșan a transmis tinerilor elevi un mesaj în numele conducerii Ministerului Afacerilor Interne, iar chestorul de poliție Marin Bondar, adjunct al inspectorului general al poliției de frontieră, a transmis elevilor un mesaj din partea conducerii acestei instituții.

La festivitate au mai luat parte oficialități locale și reprezentanți ai instituțiilor publice din municipiul Oradea, comandanți și șefi ai structurilor M.A.I. și M.Ap.N. din Garnizoana Oradea, cadre militare active și în rezervă, între care și conducerea filialei ANCMRR din MAI, precum și părinți ai tinerilor elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.