1. 03 iunie 2021- Sedinta festiva la sediul A.N.C.M.R.R.- filiala Giurgiu pentru acordarea de diplome de excelenta si insigne cu ocazia Zilei Rezervistului si a aniversarii a 30 ani a  Asociatiei, unui numar de 25 membri.

2. 10 iunie 2021 – Activitate in comun cu A.N.C.M.R.R. Mihai Viteazu – M.Ap.N –filiala Giurgiu, in conformitate cu Planul de cooperare, conducerea filialei Giurgiu  colonel (r) Nicolae STAN si secretar plutonier adjutant șef (r) Florin VLADU au participat la activitatiile de prezentare a uniformelor militare de catre  Asociatia de Reconstituiri Istorice Ferdinand I in incinta Mausoleului Eroilor din Giurgiu, ai cărei organizatori au fost Episcopia GIURGIU si Fundatia Cultelor REGINA MARIA.

3. 06 august 2021- Excursie comuna cu A.N.C.M.R.R. – Mihai Viteazu M.Ap.N.- filiala Giurgiu, in perioada 06.08- 08.08.2021, membrii asociatiilor au participat la o excursie cu tema recreativa in Replublica Serbia in localitatea KLADOVO.

4. 16 iulie -18 iulie2021- Membrii din cadrul A.N.C.M.R.R. – filiala Giurgiu  au participat la o excursie cu tema recreativa in Delta Dunarii in Zona Jurilovca -Gura Portitei  – Danavatul de jos- Manastirea Celic Dere.

5. 14 -15 august 2021- Membrii din cadrul Asociatiei A.N.C.M.R.R. – filiala Giurgiu au participat la o excursie, de Ziua Marinei, pe itinerariul BRASOV – TUSNAD -LACUL ROSU – CHEIILE BICAZULUI – BARAJUL BICAZ – PIATRA NEAMT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.