Ca în fiecare an și în 2021 filialele Asociației noastre au organizat manifestări consacrate sărbătoririi Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Astfel la toate filialele au fost acordate ajutoare camarazilor noștri aflați în situații dificile, atât din fondurile puse la dispoziție de Ministerul Muncii și Protecției Sociale, cât și din fondurile proprii.

De asemenea celor care au împlinit în acest an o vârstă rotundă le-au fost oferite diplome aniversare, sume de bani și diferite obiecte simbolice.

O astfel de manifestare a fost organizată și de filiala Constanța a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. În semn de apreciere a activității desfășurate în cadrul diferitelor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, sărbătoriților li s-a oferit într-un cadru festiv, la sediul filialei, diplome de onoare, precum și câte o sticlă cu vin, serigrafiată cu numele fiecăruia și sigla Asociației, fiind stimulate și cu sume de bani.

Între fericiții sărbătoriți s-au numărat domnii maistru militar principal (r) Dumitru Dițu-90 ani, plutonier adjutant (r) Marin Gurzu-88 ani, plutonier major (r) Ecaterina Marc-83 ani, general de brigadă (r) Gheorghe Florea-75 ani, plutonier adjutant șef (r) Ivan Dragu-77 ani, colonel (r) Mihai-Gavril Andreescu-75 ani, președintele sucursalei Eforie-Techirghiol și alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.