Luni, 24 ianuarie 2022, cu prilejul aniversării a 163 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române, rezerviștii militari teleormăneni uniți alături de venerabilii veterani de război, au fost prezenți la ceremonia publică, organizată de către Prefectura Teleorman, Garnizoana Militară Alexandria și Sfânta Episcopie a Alexandriei și Teleormanului, desfășurată la Monumentul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza din municipiul Alexandria.

La eveniment, au participat reprezentanții structurilor asociative ale rezerviștilor militari și ai veteranilor de război din Teleorman, oficialități locale și județene, precum și reprezentanții principalelor instituții publice din județ.

După prezentarea semnificației și importanței pentru țară a evenimentului și oficierea serviciului religios, a avut loc depunerea de coroane de flori, ceremonia încheindu-se cu o Horă a Unirii în care s-au prins toți cei prezenți.

LA MULȚI ANI, ROMÂNI !

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

La fel și camarazii din filiala Cluj au luat parte, împreună cu cei din filiala județeană a ANCMRR „Alexandru Ioan Cuza”, la manifestările organizate pe plan local cu prilejul acestei sărbători a românilor.

În aceeași zi, în prezența unui mare număr de orădeni, au avut loc în Piața Unirii din Oradea manifestări dedicate sărbătoririi a 163 de ani de la Unirea Principatelor Române, eveniment la care au luat parte și rezerviști din partea filialei ”MENUMORUT” Bihor a ANCMRR din MAI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.