Joi 31 martie 2022, după o lungă perioadă de așteptare, datorită pandemiei de Covid-19, într-o atmosferă deosebită, la Restaurantul Amaretto, din Satu Nou de Jos, în prezenta unor oaspeți de seamă, între care prefectul județului, directorul Bibliotecii județene și președinții filialelor din județ ale Asociației Naționale Cultul Eroilor “Regina Maria” și Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala “Pintea Viteazu” Maramureș a ANCMRR din M.A.I., și-a aniversat colegii născuți în lunile octombrie-martie.

Activitatea a fost moderată de către președintele filialei care, împreună cu alți membri ai conducerii acesteia, i-au premiat pe sărbătoriți cu Diplome de Excelență, la care s-au adăugat și cele oferite de filiala județeană a A.N. Cultul Eroilor Regina Maria ”.

Cu același prilej a fost realizată și o prezentare a volumului de poezii “Trăiri uitate pe raftul vieții” și a celui de proză “77 Jurnal despre umblet de-a lela”, lucrări al căror autor este colonelul (r.) Iacob Oniga, membru al filialei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.