În data de joi 26 mai 2022, la Clubul Excelsior al Ministerului Afacerilor Interne din București, a avut loc ședința Colegiului Central al Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I., în prezența a 68 din cei 74 membri aleși la Conferința Națională a Asociației din iunie 2020.

Conducerea ministerului a fost reprezentată de domnul Aurelian Păduraru, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, care a transmis participanților salutul domnului Lucian-Nicolae Bode, ministrul afacerilor interne și președinte de onoare al Asociației.

Colegiul Central a analizat activitatea desfășurată de Consiliul Executiv al Asociației Naționale și de către Comitetele Executive ale filialelor în anul trecut, a examinat și aprobat Raportul financiar privind îndeplinirea Planului de venituri și cheltuieli pe anul 2021, Raportul Comisiei de Cenzori și propunerile pentru Planul financiar pe anul 2022, documente care au fost validate în unanimitate de delegații prezenți la ședință.

La dezbateri au luat cuvântul un număr de 10 membri ai Colegiului Central, precum și reprezentanții Direcției Generale Management Resurse Umane și Casei Sectoriale de Pensii a M.A.I.

Domnul secretar de stat Aurelian Păduraru a transmis participanților mesajul domnului Lucian-Nicolae Bode, ministrul afacerilor interne, și aprecierea acestuia față de activitatea desfășurată de conducerea și membrii Asociației noastre. Domnul secretar de stat a recomandat conducerilor filialelor județene să fie mai active și mai energice în susținerea și apărarea drepturilor legale ale pensionarilor militari și a subliniat faptul că un stat care vrea să fie puternic trebuie să aibă un sistem de valori puternic și piloni ai societății pe care să se poată sprijini la nevoie. De asemenea a cerut Consiliului Executiv să prezinte domnului ministru un raport privind problemele discutate în ședință, în vederea găsirii de soluții adecvate pentru rezolvarea acestora.

La finalul ședinței, prin participanți, a fost transmis, de către conducerea Asociației Naționale, un mesaj de salut și îmbărbătare, cu ocazia Zilei Rezervistului Militar și a Zilei Asociației.

MESAJUL PRESEDINTELUI ANCMRR din MAI

MESAJUL PRESEDINTELUI STRUCTURILOR ASOCIATIVE DIN S.N.A.O.P.S.N.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.