În data de 31 mai 2022, filiala “Pintea Viteazu”_Maramures a ANCMRR din MAI, a marcat două evenimente importante: Ziua Rezervistului Militar și sărbătorirea camarazilor născuti in lunile aprilie și mai.

La un frumos local băimărean, într-o atmosferă caldă si foarte plăcută, a fost organizată o masă festivă, cu participarea sărbătoriților si a membrilor lor de familie.

Cu această ocazie, au fost citite mesajele de salut transmise filialelor de presedintele ANCMRR din MAI și de presedintele în exercitiu al structurilor asociative, reprezentative, ale rezervistilor din Sistemul national de apărare, ordine publică si securitate națională.

A urmat apoi premierea sărbătoritilor lunilor aprilie-mai, cu diplome de excelență, după care toti camarazii rezervisti au fost premiati cu diplome de onoare din partea conducerii centrale a Asociatiei noastre. Tot în acest context, un numar de patru rezervisti, care au activat la ISU Maramures, au primit diplome si medalia“Rezervist de onoare”, clasele a II a si a III a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.