La Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea a avut loc vineri, 22 iulie 2022, festivitatea de depunere a jurămîntului militar de către ce-a de-a 34-a serie de elevi admiși în urma susţinerii examenului din sesiunea aprilie-mai 2022, serie formată din 240 de elevi din care 35 de fete și 205 băieți.

Evenimentul s-a desfășurat în prezența inspectorului general al Poliției de Frontieră Române, comisar-șef de poliție Victor-Ștefan Ivașcu și a subsecretarului de stat Petru Bledea. La festivitate au mai luat parte oficialități locale și reprezentanți ai instituțiilor publice din municipiul Oradea, comandanți și șefi ai structurilor de apărare, ordine publică și securitate națională din garnizoană, cadre militare în rezervă și retragere, reprezentanți ai instituțiilor cu care cooperează Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea și, bineînțeles părinții, rudele și prietenii tinerilor elevi.

Filiala ”MENUMORUT„ Bihor a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. a fost reprezentată de prim-vicepreședintele acesteia, colonel (r.) Gheorghe Bungău, care a lucrat 20 de ani în această instituție de învățământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.