La sediul filialei „Pintea Viteazu” a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I., a avut loc, joi 29 septembrie 2022, o dublă lansare de carte a autorului căpitan (r) Zaharie Bledea: „Focul din mine” și „Lumină și har”, ambele apărute la Editura Castrum de Thymes-Timiș.

În prezența autorului, care a luat cuvântul în încheiere și a acordat autografe, au vorbit despre cele două cărți: colonel (r) Ioan Bota, președintele filialei Maramureș, a Asociației Naționale Cultului Eroilor „Regina Maria”, prof. dr. Daniel Luca – editorul celor două cărți, colonel (r) Iacob Oniga – scriitor, președintele Ligii Scriitorilor – filiala Maramureș, d-na Carmena Băințan – scriitor, prof. Maria Berciu – scriitor, Preot dr. Daniel Achim, ziarist și tipograf Toma Nicolae, căpitan (r) Mihai Marian – scriitor, colonel (r) Ioan Ceterchi – președintele filialei „Pintea Viteazu” Maramureș a ANCMRR din MAI, care a fost și moderatorul manifestării.

în final, autorul, căpitan (r) Zaharia Bledea, pictor, ceramist și poet, a oferit tuturor celor prezenți și posibilitatea de a câștiga un vas ceramic unicat, în urma tragerii la sorți la o tombolă pregătită pentru acest eveniment, câștigătorul fiind plutonier adjutant șef (r) Gavril Boc.

În finalul manifestării, autorul celor două cărți, împreună cu întreaga asistență, au avut o surpriză plăcută prilejuită de un moment artistic de excepție, datorat solistelor de muzică populară Bianca Laura Botișan și Alexia Mance.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.