În data de 17 decembrie 2022, ANCMRR-MAI – filiala Timiș a organizat, la Timișoara, REVELIONUL REZERVIȘTILOR, la care au participat membrii filialelor locale ale militarilor rezerviști din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică şi Securitate Națională (S.N.A.O.P.S.N) din județul Timiș, omologii acestora din Serbia, Ungaria, precum și cei ai Asociației Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati (A.M.V.V.D.) din Timișoara.

La această activitate au participat, în premieră, șapte structuri asociative din Serbia și Ungaria respectiv Asociațiile Polițiștilor Pensionari din Novi Sad, Šabac, Bečej și Zrenianin (Serbia), membrii Asociațiilor Polițiștilor Pensionari din Szeged și Gyula (Ungaria), Asociația Națională a Veteranilor din Poliție din Ungaria fiind reprezentată de generalul dr. Havasi Zoltan, iar Sucursala A.M.V.V.D. din Timișoara de vicepreședintele Mihail-Sorin Vartolomei .

Întâlnirea a fost de deschisă de președintele filialei Timiș a ANCMRR din MAI – colonelul (r.) Dragoș Valentin Dumitrașcu,  prin cuvântul de bun venit adresat oaspețílor și celorlalți participanți și s-a păstrat un moment de reculegere în memoria celor care și-au pierdut viața în timpul Revoluției Române din decembrie 1989, pentru câștigarea drepturilor și libertăților noastre.

Pe timpul activității, președintele filialei Timiș a ANCMRR din MAI a semnat două protocoale de colaborare cu asociații partenere din Ungaria și Serbia.

Cu ocazia întâlnirii, gazdele și oaspeții au făcut schimb de cadouri simbolice, președintele filialei Timiș a ANCMRR din MAI primind o diplomă de apreciere din partea AMVVD, pentru modul în care acesta reprezintă asociația și servește interesele membrilor acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.