La 25 mai, Ziua Înălțării Domnului, în toată țara a fost sărbătorită Ziua Eroilor. Pentru a marca acest înălțător moment de cinstire a Eroilor Neamului membrii filialelor noastre din țară au participat la numeroasele manifestări de omagiere organizate cu acest prilej.

Redăm în continuare secvențe de la aceste evenimente emoționante, în măsura în care am primit informații de la camarazii noștri din filialele județene.

La Alba Iulia, în Cimitirul Eroilor din localitate, membrii Biroului Executiv al Filialei „Avram Iancu” a ANCMRR din MAI, alături de reprezentanţi ai instituțiilor județene, unităților militare din garnizoană, celorlalte asociații de rezerviști și veterani de război și reprezentanți mass-media, au depus o coroană de flori, în semn de veșnică recunoștință și pios omagiu.

La București, membrii Consiliului Executiv al Asociației Naționale au participat la festivitatea organizată în Parcul Cișmigiu din București, în memoria eroilor jandarmi, iar membri ai filialei București au fost prezenți și la festivitățile organizate cu acest prilej la Cimitirul Eroului Necunoscut din Parcul Carol și la Monumentul Eroilor de la Universitatea Națională de Apărare.

De asemenea au fost prezenți la manifestările omagiale dedicate Eroilor Neamului camarazii noștri de la filialele Botoșani, Brăila, Covasna, Iași, Maramureș, Mehedinți, Satu Mare, Suceava și Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.