Sâmbătă 29 iulie a.c. în toată țară a fost sărbătorită Ziua Imnului Național al României – „Deșteaptă-te române!”, simbol al unității Revoluției Române de la 1848, zi care a fost instituită prin Legea nr. 99/1998.

La București, conducerea A.N.C.M.R.R. din M.A.I. a participat la festivitățile organizate de Primăria Municipiului București în Piața Tricolorului din fața Cercului Militar Național.

La invitația Prefecturii județene Timiș o delegație a filialei județene Timiș a A.N.C.M.R.R. din M.A.I., formată din domnii Nicolae BUSUIOC și Nelu LĂUTARU, a fost prezen la eveniment.

La acest moment au luat parte zeci de militari din cadrul Garnizoanei Militare Timișoara, reprezentanți ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Jandarmeriei și Poliției de frontieră, veterani de război, oficialități și numeroși timișoreni.

One thought on “ZIUA IMNULUI NAȚIONAL

  1. Felicitari organizatorilor pentru o serbare frumoasa si impresionanta a tinut in aceasta zi! Am simtit emotia si energia pe care aceasta sarbatoare a adus-o la Cercul Militar si am purtat steagul national cu mandrie. Imnul nostru national este un simbol al imperativelor noastre de a ne uni si de a lupta pentru libertate. „Desteapta-te, romane!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.