În data de joi 14 decembrie a.c. s-a desfășurat, în București, cea de-a doua Conferință semestrială a președinților structurilor reprezentative ale cadrelor militare în rezervă și în retragere din Sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională, în organizarea A.N.C.M.R.R. din M.A.I., care a deținut președinția executivă pentru anul 2023.

Conferința a analizat modul în care conducerile centrale ale asociațiilor semnatare ale Acordului-Cadru și structurile teritoriale ale acestora au acționat pentru aducerea la îndeplinire a prevederilor Planului de Acțiune Comun pentru anul 2023, evidențiind domeniile în care s-a acționat cu precădere, în special în ceea ce privește pensiile militare de stat, precum și în alte chestiuni de interes comun.

Conferința a adoptat Planul de Acțiune Comun pentru anul 2024 și, de asemenea, a stabilit, prin consens, ca viitoarea Președinție Executivă pentru anul viitor să fie încredințată Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Administrația Penitenciarelor, a cărui președinte este domnul colonel (r) Valentin LUPU, căruia îi urăm mult succes în noua responsabilitate și îl asigurăm de sprijinul necondiționat al celorlalte asociații surori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.