La 19 martie a.c. s-au împlinit 20 ani de la crearea Corpului Național al Polițiștilor, organizație profesională a apărătorilor legii.

Evenimentul a fost marcat de conducerea C.N.P. printr-un simpozion organizat, în ziua de 18 martie, la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza unde a fost supus dezbaterii viitorilor polițiști studiul intitulat „Rolul social, profesional și instituțional al Corpului Național al Polițiștilor”, prilej pentru participanți de a-și exprima opiniile cu privire la rolul poliției și al slujitorilor acesteia într-o societate supusă unor schimbări profunde. Asociația noastră a fost reprezentată la această dezbatere de către domnul general de brigadă (r) dr. Tudor-Dorel Sandu, președinte al filialei București și vicepreședinte al Asociației Naționale.

În ziua de 19 martie, la sediul Inspectoratului General al Poliției Române a avut loc ședința festivă a Biroului Executiv Central al C.N.P., la care au fost invitați și oameni care au contribuit la nașterea acestei instituții, precum și reprezentanți ai unor asociații cu care Corpul Național al Polițiștilor cooperează în vederea atingerii scopurilor și obiectivelor sale. Cu această ocazie, președintele A.N.C.M.R.R. din M.A.I., general (r) dr. Ioan Hurdubaie și vicepreședintele, general de brigadă (r) dr. Tudor Dorel Sandu, au transmis conducerii C.N.P. și celor prezenți, un mesaj de felicitare din partea membrilor Asociației noastre și au oferit președintelui C.N.P., domnul chestor de poliție Marcel Simion, o diplomă aniversară, în semn de recunoștință pentru sprijinul acordat rezerviștilor din M.A.I., în baza unui protocol de cooperare, reînnoit în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.