Joi 28 martie 2024, de la ora 10.00, în sala de ședințe a sediului Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, a avut loc conferința anuală de dare de seamă a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I.- filiala ”Pintea Viteazu,, Maranureș, care a dezbătut activitatea desfășurată de organismele de conducere a filialei și sucursalelor, a ascultat rapoartele financiare și ale cenzorilor privind situația financiară în anul 2023, a aprobat planul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 și a stabilit obiectivele de urmat în perioada următoare.

La conferință au participat ca invitați prefectul județului și președintele Consiliului județean Maramureș, șefii inspectoratelor județene de poliție, jandarmi, situații de urgență și Direcției de telecomunicații speciale, precum și reprezentanți ai filialelor locale ale asociațiilor veteranilor de război, M.Ap.N., S.R.I. și S.T.S.

Un moment deosebit al conferinței l-a constituit înmânarea, de către șeful I.P.J. Maramureș și președinte de onoare al filialei, dl comisar șef Constantin Ilea, a trei plachete din partea Asociației Veteranilor de Război din regiunea Ivano Frankivk/Ucraina, între care una dlui colonel (r) Ioan Ceterchi și una dlui colonel (r) Gavrilă Babiciu, pentru merite deosebite în menținerea relațiilor cu cei din Ucraina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.