În ziua de vineri 29 martie 2024 președintele filialei „Ștefăniță Vodă”/Suceava ANCMRR din M.A.I., general-maior (r) Vasile Moțoc, a participat, împreună cu membri ai filialei, proveniți din structurile de jandarmi, la Ziua Veteranilor Unității, organizată la Inspectoratul județean de jandarmi Suceava,

Cu acest prilej, inspectorul șef al IJJ Suceava, general de brigadă Ionel Postelnicu a oferit diplome de onoare rezerviștilor care au activat în trecut în cadrul jandarmeriei sucevene.

De asemenea, ca simbol al prețuirii și binecuvântării, Arhiescopia Sucevei și Rădăuților le-a înmânat ”Distincția de Vrednicie”.

Cu o zi mai devreme, joi 28 martie, în aula de festivități ”AUDITORIUM” a Universității ”Ștefan Cel Mare” din Suceava, a avut loc conferința anuală de dare de seamă a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I.- filiala ”Ștefăniță Vodă”,, Suceava, în prezența a peste 75 de rezerviști, membri ai acesteia, care a dezbătut activitatea desfășurată de organismele de conducere a filialei și sucursalelor, a ascultat rapoartele financiare și ale cenzorilor privind situația financiară în anul 2023, a aprobat planul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 și a stabilit obiectivele de urmat în perioada următoare.

La conferință au participat ca invitați președintele Consiliului județean Suceava, Gheorghe Flutur, subprefectul județului Suceava – Cristian Șologon, primarul și viceprimarul municipiului Suceava – domnii Ioan Lungu și Lucian Harșovschi, rectorul Universității ”Ștefan Cel Mare” Suceava – prof. univ. dr. Mihai Dimian, șefii inspectoratelor județene de poliție, jandarmi,situații de urgență, șefa Centrului Medical al MAI Suceava, directorul executiv al Casei județene de Pensii și Ajutor Social Suceava, precum și reprezentanți ai filialelor locale ale asociațiilor veteranilor de război și ANCMRR din M.Ap.N.

Un moment deosebit al conferinței l-a constituit înmânarea, de către primarul municipiului Suceava, din partea primăriei, a unei ”Diplome de Excelență”, filialei ”Ștefăniță Vodă” Suceava din ANCMRR a M.A.I., pentru întreaga activitate depusă în slujba patriei și pentru înaltul simț al datoriei.

În ziua de 17 februarie 2024, sucursala Câmpulung Moldovenesc (poliția națională, pompieri, jandarmi, poliția de frontieră si urmași) a filialei cadrelor militare în rezervă si retragere ‘’Ștefăniță Vodă’’/Suceava a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. a țínut bilanțul activității pe anul 2023. La eveniment a participat din partea filialei județene domnul general de brigadă (r) Ion Burlui, reprezentantul jandarmeriei locale și primarul municipiului – ing. Mihăiță Negură care a transmis celor prezenți un mesaj de susținere și apreciere din partea administrației locale. Acestuia i s-a conferit o plachetă de onoare din partea filialei, pentru preocuparea sa față de ordinea și siguranța publică a comunității.

One thought on “VEȘTI DE LA CAMARAZII BUCOVINENI

  1. In mod onorabil, presedintele filialei „Stefanita Voda” din Suceava, general-maior (r) Vasile Motoc, a participat impreuna cu membri ai filialei si proveniti din structurile de jandarmi la Ziua Veteranilor Unitatii, organizata la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Suceava, in ziua de vineri, 29 martie 2024. In cadrul acestui eveniment, inspectorul sef al IJJ Suceava, general de brigada Ionel Postelnicu, a acordat diplome de onoare rezervistilor care au servit in trecut in cadrul jandarmeriei sucevene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.