Joi 9 mai 2024, între orele 07.30 -15.30, pe Balta Ardusat, filiala ,,Pintea Viteazu” Maramureș a ANCMRR din MAI a organizat ediția 2024 a Concursului de pescuit la crap, dotat cu ,,CUPA REZERVISTULUI”.

La competiție s-au înscris 18 pescari împărțiți în nouă echipe, care, pe parcursul concursului au prins 23 pești, în special crapi și amuri, iar cantitatea totală a fost de 87,27 kg.

Câștigătorii concursului fost echipa formata din locotenent-coloneii (r) Călin Nagy și Ioan Iuhasz, cu o cantitate de 31.41 kg peste prins.

Locul II a fost ocupat de locotenent-colonel (r) Ioan Găvriluți și p. c. Alexandru Găvriluți cu 16,71 kg, iar locul III a revenit la p,a,s. Ioan Molnar Ioan și p. c. Bogdan Trif cu 15,81 kg.

Cel mai mare pește a fost capturat de locotenent-colonel Călin Nagy, având greutatea de 7.32 kg.

O mențiune specială a obținut echipa formată din colonel (r) Dănuț Mașlinca și sublocotenent (r) Iustin Lupșe care a reușit să prindă 14.45 kg. pește.

Primilor trei clasați li s-a oferit câte o cupă și o diplomă, iar celorlați concurenți câte o diplomă, inclusiv cei doi bucătari care au oferit tuturor participanților bunătăți tradiționale.

În timpul premierii, locotenent-colonelul (r) Ioan Gavriluți a scos din ,,șapcă” un peste prins în greutate de 0,15 kg, organizatorul fiind nevoit să-i acorde diploma de ,,Cel mai mic pește prins”.

Toți concurenții au primit produse pentru pescuit și obiecte de ceramică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.