Luni 27 mai 2024, la Sala Bizantină a Palatului Cercului Militar Național a avut loc festivitatea de premiere în cadrul GALEI PREMIILOR Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor “Regina Maria”, Ediţia a X-a 2023.

Lucrările prezentate în cadrul concursului inițiat și organizat de ANCERM au fost jurizate de un juriu condus de eminentul profesor universitar dr. Ioan Scurtu, fost director general al Arhivelor Naționale, și compus din personalități de seamă ale istoriei militare românești.

La invitația organizatorilor acestui memorabil eveniment, în virtutea bunelor relații de colaborare și a Protocolului de cooperare încheiat de ANCERM cu ANCMRR din MAI, la festivitate a fost invitat și a luat parte și președintele onorific al Asociației noastre, general (r) dr. Ioan Hurdubaie, care le-a mulțumit organizatorilor și i-a felicitat pe câștigătorii celor trei premii.

A fost o ocazie deosebită de cunoaștere a preocupărilor, existente încă, din partea unor corifei ai scrisului românesc, de a aduce la lumină faptele de eroism ale înaintașilor noștri și jertfele acestora pentru apărarea pământului strămoșesc.

Felicitări organizatorilor și tuturor celor care au contribuit cu lucrări la concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.