Joi 16 mai 2024, la Sala de evenimente PALAZZO din Oradea, a avut loc întâlnirea interjudețeană a camarazilor rezerviști din cadrul filialelor ANCMRR din M.A.I., din nord-vestul României, la care au participat și 32 maramureșeni din cadrul filialei ,,Pintea Viteazu” Maramureș.

Manifestarea a fost a XII-a ediție a întâlnirilor dintre județele din Ardeal și a fost organizată de filiala ,,Menumorut” Bihor, ocazie cu care s-au întâlnit rezerviștii din județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Covasna, Harghita, Mureș, Sălaj, Satu Mare și Maramureș, fiind prezente aproximativ 200 persoane.

Înainte de deschiderea oficială a manifestării, a fost intonat imnul național al României, apoi s-a ținut un moment de reculegere în memoria colegilor trecuți în neființă.

A urmat cuvântul de bun venit, adresat celor prezenți, de către președintele Filialei ,,Menumorut” Bihor, colonel (r) Bucur Cătălin Adrian, apoi alocuțiuni ale oficialităților județene.

În continuare, au fost invitați toți președinții filialelor din cele nouă județe prezente la întâlnire, care au adresat fiecare câteva cuvinte de bun găsit și de apreciere la adresa filialei ,,Menumorut” Bihor, după care președintele acesteia, a oferit fiecărei filiale câte o diplomă de excelență.

A urmat un moment artistic de dans și voie bună, susținut în cinstea participanților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.