În ziua de 19 iunie a.c., o delegație a ANCMRR MAI, formată din președintele acesteia, membri ai Consiliului Director și președintele onorific al Asociației, a participat la o întâlnire cu secretarul de stat din MAI Romeo Simionescu.

Cu această ocazie au fost abordate punctual problemele discutate la Conferința Natională a ANCMRR de la Brașov, care au fost deja prezentate în scris și viceprim-ministrului și ministru al afacerilor interne.

Între subiectele analizate s-au aflat actualizarea soldelor de grad ale rezerviștilor și alte aspecte privind pensiile militare, asistența medicală și propuneri de modificare a unor acte normative incidente activității Asociației.

La întâlnirea de la sediul MAI au participat și conducerile Direcției Generale Financiare, Casei de Pensii Sectoriale a M.A.I., Direcției Medicale, Direcției Generale Juridice și reprezentanti ai Direcției Generale Management Resurse Umane și Direcției Secretariat General din Ministerul Afacerilor Interne.

Secretarul de stat în MAI, dl. Romeo Simionescu a asigurat conducerea ANCMRR că problemele discutate în cadrul întâlnirii vor fi aduse la cunoștința viceprim-ministrului și ministru al afacerilor interne, iar răspunsul integrat la solicitările Asociației va fi comunicat în scris.

One thought on “ÎNTÂLNIREA CONDUCERII ASOCIAȚIEI NAȚIONALE A CADRELOR MILITARE ÎN REZERVĂ ȘI RETRAGERE CU CONDUCEREA MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE

  1. Trebuiesc efectuate demersuri și pentru plata drepturilor restante din anul 2010, referitoare la plata salariilor compensatorii prevăzute de art.20 din Legea nr.284/2010 la trecerea în rezervă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.