În data de 6 iunie a avut loc Conferința anuală a filialei județene Mureș – „Alexandru Ioan Cuza” a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. consacrată sărbătoririi Zilei Rezervistului Militar și Zilei Asociației, eveniment care s-a bucurat de prezența locțiitorului șefului I.J.P. Mureș, domnul comisar șef Vasile Ujică, a subprefectului județului, domnul Liviu-Vasile Oprea, a președintelui Consiliului Județean, domnul Ciprian Dobre, a viceprimarului municipiului, domnul Claudiu Maior, a reprezentantului Consiliului Executiv al Asociației Naționale, șeful Departamentului Organizare și Resurse Umane, domnul colonel (r.) Ioan Crăciun, a președintelui filialei județene a Asociației rezerviștilor din M.Ap.N., domnul general-maior (r.) Gheorghe Popa și a președintelui filialei județene a rezerviștilor din S.R.I., domnul colonel (r.) Emilian Moga, care au rostit cuvinte de salut și au apreciat activitatea desfășurată de membrii filialei.

Cu această ocazie, domnul profesor Liviu Boar, președintele filialei județene a Arhivelor Statului a prezentat o intersantă și apreciată expunere privind alegerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza  ca domn al Principatelor Unite, însoțită de o expoziție de pictură cu lucrări expuse de peste 20 artiști plastici din județ.

Președintele filialei județene Mureș a A.N.C.M.R.R. din M.A.I., domnul colonel (r.) Ioan Jeleriu  a înmânat diplome de membru de onoare oaspeților de marcă prezenți la festivitate,   între  care și redactorul șef al cotidianului local „Cuvântul liber”, domnul prof. Lazăr Ladariu, precum și diplome de excelență unui număr de 26 membri ai filialei județene care au împlinit un anumit număr de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.