În primul rând, vreau să vă mulţumesc pentru eforturile deosebite pe care le-ați depus de-a lungul carierei Dumneavoastră pentru dezvoltarea instituțională a Ministerului Afacerilor Interne.

Fără profesionalismul și devotamentul fiecăruia dintre Dumneavoastră, Ministerul Afacerilor Interne nu ar fi fost instituția democratică și respectată care este astăzi. Puterea și recunoașterea rezultatelor unei asemenea instituții depind de oamenii care-și îndeplinesc misiunile cu devotament și au în suflet, în permanență, stindardul datoriei împlinite.

Astăzi, suntem puternici și fiindcă suntem împreună – generații mai vechi și mai noi – având ca scop comun păstrarea adevăratelor valori profesionale. Este important ca modelul Dumneavoastră personal, setul de valori proprii profesiei, să poată fi transferate către generaţiile mai tinere de ofiţeri.
Am învățat din experiența Dumneavoastră ce înseamnă onoarea, ce înseamna jertfa, spiritul de sacrificiul și datoria de a fi în slujba cetățenilor. Ministerul Afacerilor Interne, generațiile mai tinere ale acestei instituții vă datorează mult, iar Dumneavoastră meritați pe deplin respectul nostru cel mai profund.
Ne bazăm în continuare pe disponibilitatea, energia şi integritatea Dumneavoastră şi sperăm ca, prin echilibrul care vă caracterizează, să contribuiţi la consolidarea sistemului de securitate naţională, precum şi la maturizarea noilor generaţii de ofiţeri ai Ministerului Afacerilor Interne.

Știu că sunteți foarte implicați atât în viața comunităților în care trăiți, cât și în multe alte activități din domeniul ordinii și siguranței publice. Pentru tot ceea ce faceți, ne dorim consolidarea parteneriatului care există între reprezentanții de azi ai ministerului și foștii săi angajați și vom acorda permanent sprijin pentru activitățile desfășurate de asociația Dumneavoastră.

Vă garantez că veți fi întotdeauna bine primiți la Ministerul Afacerilor Interne și vom încuraja orice inițiativă care aduce beneficii societății românești.
Vă urez succes, multă sănătate și putere de muncă!

Viceprim-Ministru pentru Securitate Națională,
Ministrul Afacerilor Interne,
Gabriel Oprea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.