În data de 16 octombrie 2014, la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc ședința anuală a Colegiului Central al Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din M.A.I., la care au participat membrii Colegiului și invitați din partea inspectoratelor generale și structurilor centrale ale Ministerului.

Din partea domnului Gabriel OPREA, viceprim-ministru pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, a fost prezentat un mesaj de salut de către domnul subsecretar de stat, chestor principal de poliție Florea Oprea.

Colegiul Central a analizat activitatea desfășurată de Consiliul Executiv și comitetele de conducere ale filialelor județene în perioada noiembrie 2013 – octombrie 2014, a dezbătut și aprobat planul de venituri și cheltuieli pe anul 2013 și prevederile de plan pentru 2014, a aprobat un plan de măsuri pentru îndeplinirea obiectivelor statutare pe anul 2015 și unele  măsuri organizatorice. În această ultimă categorie se înscriu confirmarea ca vicepreședinți ai Consiliului Executiv a domnilor colonei (r.) Ioan IANCU – președintele filialei București a Asociației și Ioan CRĂCIUN, alegerea ca șef al Departamentului Relații a domnului general de brigadă (r.) Tudorel ENE, ca șef al Departamentului Organizare și Resurse Umane a domnului colonel (r.) Dumitru RADA, ca șef al Departamentului Cultură și Comunicare a domnului colonel (r.) Alexandru SOFICARU și ca președinte al Comisiei de analiză a respectării Statutului a domnului colonel (r.) ing. Mircea- Ion BACALU.

Colegiul Central a mai hotărât, de asemenea, ca următoarea Conferință Națională a Asociației, care urma să se desfășoare în anul 2015, să aibă loc în anul 2016, pentru a se sărbători, concomitant, și cea de-a 25-a aniversare a înființării A.N.C.M.R.R. din M.A.I.

În conformitate cu hotărârile adoptate la ședința Colegiului Central,  conducerea centrală a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. are următoarea componență:

CONSILIUL EXECUTIV al Asociației:

 1. general-locotenent (r.) dr. Ioan HURDUBAIE – președinte
 2. general de brigadă (r.) Jorj BULAI – prim-vicepreședinte
 3. colonel (r.) Ioan IANCU – vicepreședinte
 4. colonel (r.) Ioan CRĂCIUN – vicepreședinte
 5. funcție vacantă – vicepreședinte

ȘEFI DE DEPARTAMENTE:

 1. general de brigadă (r.) Tudorel ENE – șeful Departamentului Relații
 2. colonel (r.) Alexandru SOFICARU – șeful Departamentului Cultură și Comunicare
 3. colonel (r.) Dumitru RADA – șeful Departamentului Organizare și Evidență Resurse Umane
 4. colonel (r.) Dumitru DERSCANU – șeful Departamentului Protecție Socială și Secretariat-Protocol
 5. colonel (r.) Gheorghe BONTA – șeful Departamentului Juridic
 6. căpitan (r.) dr. Aurel OPREA – șeful Departamentului Financiar -Contabil

COMISIILE STATUTARE:

 1. colonel (r.) ing. Mircea Ion BACALU – președintele Comisiei pentru analiza respectării Statutului
 2. colonel (r.) Dragoș CHIRICĂ – președintele Comisiei de Cenzori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.