În zilele de 23 și 24 octombrie a.c. o delegație a Consiliului Executiv al A.N.C.M.R.R. din M.A.I., formată din general-locotenent (r.) dr. Ioan Hurdubaie – președinte, general de brigadă (r.) Jorj Bulai, prim-vicepreședinte, și colonel (r.) Ioan Crăciun – vicepreședinte, a luat parte la o serie de manifestări omagiale consecrate zilei de 25 octombrie – Ziua Armatei.

Astfel, în data de 23 octombrie, Asociația noastră a fost reprezentată la Adunarea festivă consacrată aniversării a 70 ani de la eliberarea ultimei brazde de pământ românesc de sub ocupația hortist-hitleristă, adunare organizată la Cercul Militar Național, de către Asociația Națională a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Apărării Naționale “Alexandru Ioan Cuza”, iar în data de 24 octombrie delegația menționată a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor Patriei de la Universitatea Națională de Apărare “Carol I”.

La cele două activități, delegația Consiliului Executiv al fost însoțită și de o delegație a Asociației Veteranilor de Război din M.A.I., în frunte cu domnul colonel (r.) Stelian Dinu, președintele acesteia.

De asemenea, și la nivelul județelor, reprezentanți ai filialelor noastre au luat parte la manifestările omagiale ocazionate de Ziua Armatei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.