În data de 20 mai 2015, la Sfântu Gheorghe a avut loc Conferinţa de dare de seamă şi alegeri a filialei judeţene Covasna a A.N.C.M.R.R. din M.A.I.


Din partea Consiliul Executiv al Asociaţiei Naţionale la conferință au participat dl. general de brigadă (r.) Dumitru Derscanu şi dl. colonel (r.) Dragoș Chirică, șefi de departament.

Au participat, de asemenea, domnii comisar șef Ioan Popa, şeful inspectoratului județean de poliţie, președintele de onoare al filialei, colonel Gyorgy Alfons, şeful inspectoratului județean pentru situaţii de urgenţă și lt.col. Adrian Nichifor, şeful inspectoratului județean de jandarmi.

Conferința a analizat activitatea desfășurată de Comitetul Executiv al filialei în cei patru ani care au trecut de la precedentele alegeri și a ales un nou Comitet Executiv, Biroul Executiv, precum și Comisia de cenzori.

Ca președinte al filialei a fost reales colonelul (r.) ing. Nicolae IVAN.

One thought on “Alegeri la Covasna

  1. Sincere felicitari Dl.Col.(r) ing. Ivan Nicolae, care a fost reales in functia de presedinte al filialei Covasna. Cu stima si consideratiune Mr.(r) Iosif Fabian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.