Joi 22 martie 2018, un grup de 29 membri ai Sucursalei Câmpulung din cadrul filialei Argeș a Asociației, conduși de președintele sucursalei, domnul colonel (rez.) Gheorghe Malea, au efectuat o excursie în judetul Valcea.

După trecerea prin Curtea de Argeș, frumosul oraș încărcat de istoria neamului, excursioniștii au urcat printre dealuri la Rm. Vâlcea. Aici a fost vizitat Muzeul Județean de Istorie, de unde s-au indreptat spre Ocnele Mari, unde au coborât la Salină,  în interiorul căreia sunt amenajate locuri de joacă și de agrement, terenuri sportive, un restaurant, o cramă si o bisericuță, care i-au uimit pe vizitatori.

Următoare țintă a drumeților noștri a fost Mânăstirea dintr-un lemn, situată în  localitatea Frâncesti din depresiunea Horezu, la 25 km de Rm. Vâlcea.

După o masă de prânz servită la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Vâlcea, unde gazde primitoare le-au fost domnul inspector șef, locotenent-colonel Grigore Ciausescu si  primul său adjunct, domnul locotenent-colonel Marius Radu, excursionișții noștri s-au îndreptat în mare grabă spre casă, mai ales că asupra lor plana codul portocaliu de vreme rea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.