În data de 13 septembrie 2018, o delegație a Consiliului Executiv al A.N.C.M.R.R. din M.A.I., formată din general (rtg.) dr. Ioan Hurdubaie, președinte, general de brigadă (rtg.) Ioan Crăciun, prim-vicepreședinte, general de brigadă (rtg.) Alexandru Soficaru, șef de Departament și general-locotenent (rtg.) Viorel Nemeș, membru al Colegiului Central, a luat parte la festivitățile ocazionate de sărbătorirea Zilei Pompierilor.

Delegația a depus o coroană de flori, împreună cu președintele A.V.R. din M.A.I., general-maior (rtg.) Stelian Dinu, la Monumentul Pompierilor din Dealul Spirii și a asistat apoi la Parada militară desfășurată în Piața Constituției, ocazie cu care au fost prezentate Mesajele primite din partea Administrației Prezidențiale, Guvernului României și alocuțiunile doamnei Carmen Dan, ministrul afacerilor interne, secretarului de stat și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență Raed Arafat și generalului de brigadă Dan-Paul Iamandi, inspectorul general al I.G.S.U.

Evenimentul a prilejuit o trecere în revistă a activității desfășurate de arma pompierilor în cei 170 de ani de existență și o prezentare a tehnicii din dotare folosită de către acești vajnici luptători cu urgiile naturii în realizarea misiunii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.