In pofida dificultăților provocate de epidemia de coronavirus  și de restricțiile impuse din cauza acesteia, conducerea filialei județene Constanța a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. caută soluții pentru a desfășura în continuare, chiar și în aceste condiții, o serie de activități de socializare, recreere și de destindere pentru membrii săi.

Astfel, în perioada 18-22 februarie 2021, un grup de rezerviști constănțeni  conduși de colonelul (r.) Marin Buzescu, președintele filialei, au efectuat o excursie/drumeție prin țară în căutarea de zăpadă, pe care au găsit-o în zona Băile Tușnad și Lacul Sfânta Ana.

Excursioniștii s-au cazat și au vizitat stațiunea Băile Tușnad, pârtia de schi din zonă, muzeul apelor minerale, locurile cu mofete, bazinul Ciucului de jos și altele. În zonă s-a făcut plimbare cu căruța trasă de cai, iar în vârful muntelui s-a servit un prânz copios cu produse tradiționale, palincă și vin fiert.

O altă zi a fost rezervată excursiei la Lacul Sfânta Ana, unde camarazii noștri s-au plimbat cu săniile, iar în drumul spre Lacul Sfânta Ana s-au întâlnit, la marginea pădurii, cu un urs “cerșetor”.

Celel două seri petrecute la o splendidă pensiune din zonă s-au încheiat cu cântec, dans și voie bună, mulți dintre excursioniști descoperindu-și cu această ocazie talente ascunse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.