În data de 21 aprilie a.c. la sediul poliției locale Timișoara a avut loc Conferința de dare de seamă și alegeri a A.N.C.M.R.R. din M.A.I., filiala Timiș, eveniment la care au luat parte membrii filialei județene și delegații celor șase sucursale.

Conferința a fost onorată de prezența lt. colonel (r) Tudor Mămăligan, șef de departament în cadrul Consiliului Executiv al Asociației Naționale, colonel (r) Constantin Gomboș – președintele A.N.C.M.R.R. „Alexandru Ioan Cuza”, filiala Timiș și colonel (r) Florin Stăncoi – președintele filialei Timiș a A.C.M.R.R. din S.R.I.

La conferința s-a analizat și aprobat activitatea desfășurată în ultimii patru ani, s-a dezbătut și aprobat situația financiară pe anul trecut, planul de venituri și cheltuieli pe anul 2023, precum și programul de acțiune pe anul în curs.

În urma alegerilor a fost reales ca președinte al filialei domnul colonel (r.) Dragoș Valentin Dumitrașcu și s-au ales Comitetul și Biroul Executiv ale filialei pentru un nou mandat, iar ca prim-vicepreședinte a fost ales domnul colonel (r) Ioan Balaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.