CONTINUĂ DESFĂȘURAREA CONFERINȚELOR DE DARE DE SEAMĂ ȘI ALEGERI LA FILIALE

În perioada 28 aprilie – 12 mai 2023 au avut loc (în ordinea desfășurării lor) alte conferințe de dare de seamă și alegeri la filialele județene Dâmbovița, Suceava, Giurgiu, Vrancea și Argeș.

Conferințele au analizat activitatea desfășurată de Comitetele și Birourile executive în cei patru ani de mandat, au stabilit obiectivele și prioritățile pentru anii viitori și au ales noua conducere a filialelor.

La filialele Dâmbovița, Giurgiu, Vrancea și Argeș au primit încrederea camarazilor lor, pentru un nou mandat, camarazii noștri, domnii colonei (r) Ghiorghe Deaconescu/DB, Nicolae Stan/GR, Costel Băluță/VN și Mihai Cruceană/AG. La filiala Suceava a fost ales ca președinte domnul general-maior**(r) Vasile Motoc care a preluat ștafeta de la domnul colonel (r) Constantin Savu. 

La conferința filialei Giurgiu Consiliul Executiv al Asociației Naționale a fost reprezentat de domnul locotenent-colonel (r) Tudor Mămăligan, șeful Departamentului organizare și resurse umane.

Tuturor celor aleși sau realeși le urăm sănătate, putere de muncă și noi realizări în activitatea pusă în slujba intereselor camarazilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.