Marți 30 mai 2023, la Sala Centrului de instruire și marketing al Camerei de Comerț și Industrie din municipiul Baia Mare, în prezența d-lui prefect Rudolf Stauder, a președintelui Consiliului Județean Maramureș, d-l Ionel Bogdan, a primarului municipiului Baia Mare, d-na Noemi Vida, precum și a reprezentanților instituțiilor din Sistemul national de apărare, ordine publică și securitate națională a avut loc sărbătorirea Zilei Rezervistului Militar, marcată în comun de către toate cele patru filiale ale asociațiilor de rezerviști din Maramureș: M.A.I., M.Ap.N., S.R.I. și S.T.S.

La manifestare a fost invitat să participe și Preasfințitul Părinte Iustin Sigheteanul, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, prilej cu care Preasfinția Sa a conferit Ordinul „Crucea Justinian Arhiepiscopul” domnului colonel (rtr.) Ioan Ceterchi, președintele filialei „Pintea Viteazu” a ANCMRR din MAI.

Tot cu această ocazie fost citit ordinul ministrului afacerilor interne de înaintare la gradul de sublocotenent în retragere, a plutonierului adjutant șef Ioan Nemeș, din cadrul sucursalei Tg. Lăpuș.

In ziua de 9 iunie 2023 filiala Iași a ANCMRR din MAI a organizat sărbătorirea Zilei Rezervistului și a celei de-a 32-a aniversări a Asociației, în sala de ședințe a Poliție Municipiului Iași.

La acțiune au participat prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Iași, șeful poliției municipale, președinții filialelor județene ale ANCMRR „Alexandru Ioan Cuza” din M.Ap.N., Asociației Naționale Cultul Eroilor „Regina Maria” și A.N.V.R., reprezentanți ai IJJ și ISU Iași, precum și 50 membri ai filialei.

Au fost înmânate 48 diplome de onoare și de excelență și s-a prezentat ordinul ministrului de avansare în grad a unui camarad din filială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.