In ziua de 22 decembrie 2023, la  Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, la Monumentul Eroilor Jandarmi căzuți la datorie în evenimentele din decembrie 1989, s-a desfășurat o ceremonie comemorativă la care a fost prezent domnul Marian-Cătălin Predoiu, viceprim-ministru și ministru al afacerilor interne, împreună cu alți membri ai conducerii ministerului.

La ceremonie a participat și o parte din conducerea A.N.C.M.R.R. din M.A.I., respectiv general (r) dr. Ioan Hurdubaie – președinte, general de brigadă (r) Ioan Crăciun – prim-vicepreședinte, general de brigadă (r) Tudor-Dorel Sandu – vicepreședinte și președinte al filialei București, lt.colonel (r) Tudor Mămăligan – șef Departament, colonel (r) Ioan Dodan – prim-vicepreședinte al filialei București și general de brigadă (r) Gheorghe Răbăcel – membru al filialei București.

Delegația noastră a depus, cu acest prilej și o coroană de flori.

În aceeași zi, o delegație a filialei Iași a ANCMRR din MAI, în frunte cu președintele acesteia, colonel (r) dr. Ioan Ciochină-Barbu, a participat, împreună cu reprezentanții celorlalte structuri asociative din Sistemul de Ordine Publică și Siguranță Națională și alături de Oficialitățile laice și religioase din Județul Iași la ceremonia comemorării eroilor căzuți la Revoluție, ce s-a desfășurat în Piața Palatului Culturii din Iași, la Monumentul ridicat în memoria acestora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.