În vederea transmiterii către Casa Sectorială de Pensii a M.A.I. a datelor solicitate/recomandate pe versoul talonului de pensie din luna ianuarie 2015, membrii Asociaţiei noastre pot folosi următoarele căi:

  1. prin poşta electronică la adresa casapensii@mai.gov.ro
  2. prin fax la numărul de fax : 021.264.88.11
  3. prin poştă, la adresa : Casa sectorială de pensii a M.A.I., str. George Georgescu nr. 3, sector 4, Bucureşti

Adresăm tuturor membrilor Asociaţiei noastre rugămintea de a transmite de urgenţă aceste date, necesare completării documentaţiei Casei sectoriale de pensii şi foarte utile pentru rezolvarea oricăror probleme/nelămuriri referitoare la pensia fiecăruia.

 CONSILIUL EXECUTIV AL A.N.C.M.R.R. din M.A.I.

2 thoughts on “Informații privind pensia membrilor Asociației

  1. Am onoarea sa va informez ca in data de 17.03.2015, cu nr. de inregistrare 1895 am depus la Casa de Pensii MAI, 2 ADEVERINTE de vechime in munca – in viata civila, (la ING si BANCA CREDITCOOP- activitate desfasurata dupa pensionarea la limita de varsta) . Mentionez ca in prezent am depasit varsta standard de pensionare de 65 ani si va solicit in acest sens recalcularea pensiei cu aceste perioade. Va multumesc pentru intelegere si astept raspunsul Dvs.
    Cu deosebita consideratie
    GV

    • Dacă au fost depuse documentele respective, e nevoie să se aștepte. Pensia se va recalcula pe baza acestora și va fi primită începând cu prima lună care urmează depunerii actelor respective. Asociația noastră nu reprezintă un birou de informații despre pensii. Vă rugăm să vă adresați Casei Sectoriale de Pensii a M.A.I. unde se găsesc toate informațiile necesare. Situl îl puteți accesa aici: http://www.mai.gov.ro/index03_3_04.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.