Cu ocazia Zilei Poliției Române, Asociația Națională a Cadrelor Militare în rezervă și în Retragere din M.A.I. a fost prezentă la festivitățile dedicate acestui eveniment, onorate de participarea domnului Gabriel Oprea, viceprim-ministru, ministru al afacerilor interne.

Astfel, în data de 22 martie a.c., președintele Asociației, generalul (r.) dr. Ioan Hurdubaie, însoțit de domnul general de brigadă (r.) Ioan Crăciun, vicepreședinte al Asociației, împreună cu domnul general de brigadă (r.) Stelian Dinu, președintele Asociației Veteranilor de Război din M.A.I., au depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor Militari Români Căzuți la Datorie din București.

De asemenea, în data de 25 martie, Asociația a fost reprezentată la manifestarea prilejuită de același eveniment, organizată la Centrul Cultural al M.A.I., ocazie cu care președintelui Asociației, vicepreședintelui acesteia, colonel (r.) Ioan Iancu și domnului colonel (r.) prof. Vasile Lăpăduși, le-au fost acordate emblema de merit “Rezervist de onoare”.

Manifestări asemănătoare au fost organizate și la inspectoratele județene de poliție, la care au luat parte președinții filialelor județene ale A.N.C.M.R.R. din M.A.I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.