DESCĂRCARE FOTOGRAFII

În data de 15 octombrie 2015, la sala Nichita Stănescu a Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc ședința anuală a Colegiului Central al Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne.

Domnul chestor general Dănuț Tudor, secretar general adjunct al Ministerului Afacerilor Interne, prezent la deschiderea lucrărilor ședinței, a transmis participanților un mesaj din partea domnului Gabriel Oprea, viceprim-ministru pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne.

Colegiul Central a examinat și aprobat Darea de seamă privind activitatea Asociației în perioada octombrie 2014 – octombrie 2015, Darea de seamă financiară privind activitatea financiar-contabilă desfășurată în anul 2014 și Planul de venituri și cheltuieli pe anul 2015, Programul de măsuri pentru anul 2016 și completarea unor funcții vacante în Consiliul Executiv, Colegiul Central și Comisiile statutare.

Colegiul Central a decis convocarea celei de-a VII-a Conferințe Naționale a Asociației în data de 3-4 iunie 2015 la Brașov.

Colegiul Central a dat o înaltă apreciere sprijinului primit de Asociație din partea domnului Gabriel Oprea, viceprim-ministru, ministru al afacerilor interne, a celorlalte personalități din conducerea M.A.I., a inspectoratelor generale, a direcțiilor centrale și altor structuri ale ministerului, precum și a conducerilor structurilor locale, sprijin care a contribuit la realizarea unor obiective importante ale Asociației.

One thought on “Ședința Colegiului Central (2015)

  1. A fost o sedinta foarte bine pregatita. Fata de alta data cei prezenti au fost mai receptivi aplaudind fiecare vorbitor,dupa ce lau ascultat cu atentie. Va multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.