Ma numesc MIHAIL DUCMAN, plt. adj. sef in rezerva, membru A.N.C.M.R.R. M.A.I. din 2017 si indraznesc sa apelez la sprijinul tuturor oamenilor care stiu, trec sau au trecut printr-o situatie de criza, precum cea a unei boli incurabile.

Am fost diagnsticat cu melanom malign in 2015 si de atunci am incercat sa opresc evolutia bolii, doar ca in 2018 am ajuns la melanom metastatic gradul IV.

Acum am ajuns in stadiul in care la noi in tara nu se mai poate face niciun tratament, nici macar paleativ. Singura mea sansa este o interventie TIL (tumor infiltrating lymphocytes) care poate fi facuta doar in strainatate (Anglia), tratament costisitor care ajunge la 80.000  lire sterline.

Eu si familia mea am initiat o campanie de strangere de fonduri pe facebook (Nimeni nu reuseste singur, lupta impreuna cu Mihai!)

https://www.facebook.com/donate/1810461529021206/

In acest link gasiti si un scurt istoric al evolutiei bolii si conturile in care puteti vira eventuale sume de bani.

Suntem coplesiti de eveniment, suntem coplesiti de mobilizarea oamenilor, a prietenilor, a cunoscutilor si a strainilor care ne sustin, dar ceea ce fac oamenii nu este suficient de rapid pentru nevoile pe care le avem.

Am aplicat in Anglia la acest tratament TIL, am primit raspuns ca medicii de acolo studiaza cazul, urmand sa ne contacteze cat de curand pentru o prima consultatie, insa va trebui sa facem dovada ca avem suma costurilor in cont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.